Veckan som gick

Ja, veckan är ju inte slut än. Det är fredag eftermiddag och jag sitter här med Tage sovandes i knät och försöker avrunda veckan. En skön känsla landar in för jag upplever att jag är i fas. Ni som driver eget företag vet vad jag menar. För det finns alltid något som skall göras och något som gnager i bakhuvudet som skulle blivit gjort. Fast just nu och just i denna stund dominerar känslan av att vara i fas. Skall tillåta mig att var i den ett tag för jag vet hur fort just det ändras.

Veckan har varit en sådan där mötesvecka. Återkoppling till kunder kring olika uppdrag. Möten med klienter på Mottagningen. Yogaklasser och så uppstart av mentorskap för nystartade företag.

När jag kom hem ifrån Portugal i somras såg hösten i stort sett blank ut men någonstans i mitten av september sa det pang och uppdragen trillade in. Så tacksam för det och för variation i det jag har förmånen att arbeta med.

Den här veckan har fokus varit på arbete på Mottagningen.

Vissa dagar bli långa men det är ok. Jag planerar in återhämtning, reflektionstid och mina morgnar är heliga för mig. Fördelen med att driva eget är friheten samtidigt som det lätt kan bli för mycket jobb då man inte vill/kan säga nej för osäkerheten över när nästa jobb blir. Det är lite motsägelsefullt.

Jobb i Göteborg och solen sken.
Ljuvlig höstdag
Första dagen det kändes som man behövde klä sig för höst.
Möte med nystartat företag och adept. Jag går in som mentor via Nyföretagarcentrum i Göteborg, ett av höstens spännande och kanske mest otippade uppdrag hittills. Men så roligt!
Yin yoga varje tisdag på Mottagningen.
Morgonpromenader med Egon och Tage (bara Tage kom med på bild).
Och så dessa magiska morgonbad. Det blir kyligare för varje dag och därmed för mig en större utmaning. Men så ljuvligt!

Njut av helgen för det ska jag!

Namaste!

livetheltenkelt
Äventyrskärlek, frihet och drömmar.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.