Att göra avslut

Tänk att mycket som vi gör fortfarande sker terminsvis och har sitt avslut före jul. Den här veckan har varit avslutens vecka. Yogaklasser och handledningar samt ett par avslutande samtal med klienter.

Det är en ynnest och en förmån att få följa en grupp eller en individ under en längre tid. Men det gör också att avskeden känns i hjärtat. Precis som det ska och en bit av varje person bär jag för alltid med mig. För så är det ju att alla vi möter under livets gång finns kvar inombords på ett eller annat sätt.

Nu blir ju 2020 ett annorlunda år i och med flytten till Portugal. Jag skall försöka skaffa mig en bas även i Ericeira och hoppas att jag kommer att hitta formen för att guida i yoga & meditation även där.

Tillit till processen

Brukar med klienter tala om vikten av att ha tillit till processen och nu gäller detta i högsta grad mig själv. Att våga lita på att det löser sig. För det gör det på ett eller annat sätt. Kanske inte alltid som man först såg framför sig men på något sätt.

2020, inträde i ett ny decennium och en nystart. Bring it on! Jag tror att jag är så redo som man kan bli.

livetheltenkelt
Äventyrskärlek, frihet och drömmar.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.