Om

Bloggen handlar om livet och dess alla delar speglat med mina glasögon. Om att våga välja äventyr och frihet. Att våga drömma och utvecklas. Att våga satsa för att lyckas men även ibland misslyckas och ändå dra lärdomar på vägen. Den handlar även om att skala av för att leva, eller kanske mer att utforska vad som menas med att leva livet enklare och nära. Såsom i det stora äventyret men kanske mer i vardagsäventyret.

Vardagslivet och äventyret. Utforska det yttre livet och det inre livet. Tips, tankar och verktyg för utveckling och hälsa på alla plan. Betraktelser av livet, yoga, meditation, mindfulness och ett och annat recept. Kort och gott en salig blandning av mycket, precis som livet är helt enkelt.

Allt som skrivs på denna blogg är mina egna tankar, funderingar och betraktelser. Det betyder inte att det är den enda vägen eller den enda sanningen. Känn efter vad som du behöver och vad som är din sanning, det kanske är något helt annat.

Min förhoppning är att du kan hitta något här som inspirerar eller intresserar dig. Ge dig gärna till känna. Tyck till, tipsa eller delge dina erfarenheter.

Välkommen!

Pia

Om mig

Hej, Jag som skriver denna bloggen heter Pia Wetterberg. Mitt hjärta slår för livet som helhet. Drömmar, äventyr och frihet. Att uppleva och utforska. Att resa men även att bara vara hemma. Utforska det yttre och det inre livet. Jag jobbar med människor i olika former som terapeut, coach och yoga-meditationslärare. Vill du komma i kontakt med mig så kika in under fliken kontakt.