Sista veckan i september

Vi går mot höst. Idag kändes det verkligen. Mörkare på morgonen, krispigare i luften och fler löv på backen. Hösten är tudelad för mig. Jag älskar så mycket med den såsom t.e.x krispigheten och alla projekt som drar igång efter sommaren. På många sätt känns hösten mer som nystart än vid nyår för mig. Samtidigt går det fort mot mörkret och regniga dagar. Blåst och höststormar som gör det svårare att vara ute. Jaja, en dag i taget, stanna i nuet.

Morgondopp och snart i hamn med målet att bada september ut. Delmålet på väg mot vinterbad. Sätter ett nytt mål att bada under oktober oxå.

Dagens morgonvy. Havet kav lugnt och solen på väg upp. Mäktigt att vara alldeles ensam, bara jag och vattnet. Nu droppar temperaturen ca 1 grad per vecka, just idag 14 grader.
Morgondoppsselfie.

Måndagen försvann utan att en enda bild blev tagen. Möte med en yogini och inspirerande samtal om yoga och livet. Därefter till Göteborg och möte med en annan fin själ som jag känt sedan tonåren. Det är något speciellt med dem som man delar en sådan stor del av livet med. Snackade ifatt oss över ett glas rött och en pizza på underbara Bellora. Kom lite sent hem och för denna kvällstrött donna så får jag lida idag men det var det värt.

Det känns lite såhär i mitt liv just nu. Som en tom tavla som väntar på att fyllas med färg och form. Det är ok, jag vet ju att när något avslutas kommer något annat istället.

Tisdag idag och yogadag. Så jag har förberett yogaklasserna och fyllt på i webbshopen med lite nyheter. Förbereder även försäljningsstart av mina ullmattor som kom ifrån tillverkaren för en vecka sedan men mer om det senare.

Glimra lite extra idag du fina!

Yoga hela dagen idag!

livetheltenkelt
Äventyrskärlek, frihet och drömmar.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.